Zeehondjes spotten

  Portaal van Vlaanderen

button scrolling

Zeehondjes spotten

Het Portaal van Vlaanderen en Zeeland Cruising slaan de handen in elkaar en bieden rondvaarten aan naar de Hooge Platen om zeehonden te spotten!

Zeehonden zijn niet zo moeilijk te vinden. De mooie natuur, het schone water, de ruimte en de rust hebben een positieve invloed op deze dieren. Aan de Hooge Platen in Breskens gedijen ze heel goed! Ze luieren veel op het strand, genieten van de zon, gaan regelmatig zwemmen en eten lekkere verse vis. Vanop de Jacob van Artevelde kan je ze van heel dichtbij bekijken!

Ga je mee?
Vanaf het Portaal van Vlaanderen word je met het treintje naar de Veerhaven gebracht. Hier stap je op het schip ‘de Jacob van Artevelde’. De vaartocht duurt 1,5 uur. Na de vaartocht word je met het treintje teruggebracht naar het Portaal van Vlaanderen.

TIP: neem een verrekijker mee zodat je de zeehondjes goed kunt zien.

Data 2024

Data voor 2024 nog niet bekend.

Duur

09.30 – 12.30 uur

Tarieven en Reserveren

Het arrangement kost € 24,95 per persoon (€ 20,00 kindertarief). Dit is inclusief de verplaatsing tussen het Portaal van Vlaanderen en de Veerhaven, de vaartocht en de gids. Het arrangement gaat door bij minimale deelname van 40 personen. Wil je boeken? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@portaalvanvlaanderen.nl. Aan boord is het mogelijk om een hapje en drankje te nuttigen.

Deze activiteit is in samenwerking met: www.zeelandcruising.nl

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

Informatiecentrum
Parkeren
Openingstijden