Virtuele Tour

  Portaal van Vlaanderen

Virtuele Tour Portaal van Vlaanderen

Maak een virtuele tour bij het Portaal van Vlaanderen. Lekker veilig van uit je eigen huis. Want ook vanaf je eigen bank kun je het Portaal van Vlaanderen beleven! Op jouw moment, op jouw manier! Werp een blik op het sluizencomplex, geniet van de dronebeelden, ontdek hoe een sluis werkt en laat je bijpraten over de Nieuwe Sluis. Met een paar muisklikken loods je jezelf door onze bijzondere maritieme wereld.  

Ook online ben je van harte welkom! De virtuele tour maak je eeenvoudig door de verschillende pijlen te volgen in het digitale Portaal van Vlaanderen. Bij onze belangrijkste hotspots kun je stilstaan en meer te weten komen over alles wat er in en om de sluizen gebeurt. We nemen je mee in video’s, maquettes en dagen je kennis digitaal uit. Scheep jij online in?

Je kunt de virtuele tour zelfstandig maken, maar ook nu staan er gidsen voor je klaar om je te begeleiden. Zij geven je tijdens je virtuele tour net wat meer informatie en kunnen al jouw vragen direct beantwoorden. 

Wil jij de virtuele tour nu volgen klik dan hier.

Wil je een gratis online tour boeken met gids, kies dan voor de ‘reserveren’ knop onder aan deze pagina.

Reserveren

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

“Vaak op de fiets en auto hier voorbij gereden maar nog nooit het sluizencomplex van zo dichtbij gezien. Hartstikke interessant!” 

Word
Maritieme
Vriend

Draagt u het Portaal van Vlaanderen een warm hart toe
en wilt u dat het op dezelfde manier kan blijven bestaan
in de toekomst? Laten we dan (maritieme) vrienden worden!

Informatiecentrum

Parkeren

Openingstijden

Sponsors