Stadstocht

  Portaal van Vlaanderen

button scrolling

Stadstocht met het gezelligste treintje van Terneuzen

Terneuzen is een bezoek waard! Ben je zelf niet meer zo mobiel? Dan is een stadstocht met het gezelligste treintje van Terneuzen een goed alternatief. Met deze trein maak je een aantrekkelijke rondrit door de stad. Het is leuk om naar buiten te kijken en de stad anno nu te ontdekken. Maar het is misschien nóg leuker om met de medepassagiers herinneringen op te halen aan het leven en werken zoals dat vroeger in Terneuzen was.

 De stadstocht duurt ongeveer twee uur. De trein rijdt door de verschillende wijken en het centrum van Terneuzen. Natuurlijk rijdt het treintje ook langs de Westerschelde en het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Ook nemen we een kijkje bij de bedrijvigheid in haven en natuurlijk nemen we alle tijd om het indrukwekkende sluizencomplex te bekijken.

Een rondrit door Terneuzen is een comfortabele manier om Terneuzen te (her)ontdekken. Desgewenst breiden we de stadsrit uit met een tussenstop bij het Portaal van Vlaanderen. Daar serveren we de passagiers graag een kopje koffie of thee met eventueel iets lekkers erbij. Zo wordt deze stadstocht extra gezellig!

Duur

2 a 2,5 uur.

Tarieven en Reserveren

Treinhuur: € 198,00 (inclusief rondrit en chauffeur)
Uitbreiding met koffie/thee en een Zeeuwse Bolus: € 6,50 per persoon

Natuurlijk kun je jullie bezoek aan het Portaal van Vlaanderen ook uitbreiden met een lunch of een afsluitende borrel met bittergarnituur. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Wil je boeken? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@portaalvanvlaanderen.nl. 

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

Informatiecentrum
Parkeren
Openingstijden