Solextour

  Portaal van Vlaanderen

button scrolling

Solextour

Met de solex maak je ‘snorrend’ een mooie, afwisselende route door de haven van Terneuzen. Onze gids vertelt je alles over de schepen, de bedrijven en de sluizen. De wind door je haren, imposante schepen en een uniek verhaal. Waar wacht je nog op? Starten maar!

Solex rijden is een hilarische activiteit voor jong en oud. Wij bieden je de mogelijkheid om dit brommertje te (her) ontdekken. Al pruttelend geniet je van de dynamiek van de Terneuzense haven. Leuk om te doen samen met vrienden, familie of collega’s.

Natuurlijk is er ook in Terneuzen een wereld te ontdekken. Vanaf de Scheldeboulevard heb je een fantastisch uitzicht op de Westerschelde en, bij mooi weer, zelfs de overkant van het water! Stuur je solex ook zeker de binnenstad in. Het centrum verrast je met aantrekkelijke winkels, cafés en restaurants. Hier ben je op ieder uur van de dag een graag geziene gast. Vergeet ook oud-Terneuzen niet. Op en rond een oude 16e -eeuwse vestingwal vind je hier smalle straatjes en historische panden met karakteristieke winkels en kleinschalige horecagelegenheden. Een oase van rust, midden in het centrum. 

Duur

2 uur

Tarieven en Reserveren

Tot 10 personen kunt u met deze knop reserveren.

Vanaf 10 personen en meer kunt u via deze knop reserveren.

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

Informatiecentrum

Parkeren

Openingstijden