RouTerneuzen

  Portaal van Vlaanderen

RouTerneuzen

Het sluizencomplex vormt het kloppend hart van maritiem Terneuzen. Maar ook de omgeving van deze bijzondere havenstad is je bezoek waard. Dit arrangement biedt waterratten en landrotten de mogelijkheid om vérder te kijken. Laat je verrassen door de natuur en ontdek dat het water nooit ver weg is.

Je start deze dag bij het Portaal van Vlaanderen voor een rondleiding op het sluizencomplex. Daar vertelt onze gids je alles over de sluizen en de imposante schepen die er dagelijks passeren. Een kop koffie of thee is inbegrepen. Na afloop loodst hij je voor een gezellige lunch naar ’t Zusje in Terneuzen. Daar serveren we drie consumpties en kies je zelf twee gerechtjes van de tapaskaart. Heeft de buitenlucht je hongerig gemaakt? Dan kun je natuurlijk altijd besluiten om nog een extra gerechtje te bestellen.

Na de lunch blijven we aan wal. Je start de fraaie route langs de Braakman, een voormalige zeearm van de Westerschelde, en het Braakmanbos. Richt je kompas naar het westen, zodat je kunt ‘aanmeren’ bij theetuin ‘t Gemeentehuis in Biervliet.  Welk vervoermiddel kies jij? Je hebt keuze uit de e-chopper en e-solex (*). Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke tocht. Zéker omdat je in Biervliet ontvangen wordt met koffie, thee en verse, zelfgemaakte appeltaart. Aan het einde van de dag ga je voor anker bij ’t Zusje in Terneuzen, ongetwijfeld met een lading aan nieuwe kennis en ervaringen. 

Duur

Hele dag

Tarieven en Reserveren

Het arrangement RouTerneuzen kost € 65,00 per persoon (*). Het maximaal aantal deelnemers is 12. Een gids is inbegrepen vanaf 6 personen. Onder de 6 personen wordt een alternatief geboden; stadswandeling door Terneuzen. Wil je boeken? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@portaalvanvlaanderen.nl

(*) keuze voor een ander duurzaam vervoermiddel in overleg mogelijk

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

Word
Maritieme
Vriend

Draagt u het Portaal van Vlaanderen een warm hart toe
en wilt u dat het op dezelfde manier kan blijven bestaan
in de toekomst? Laten we dan (maritieme) vrienden worden!

Informatiecentrum

Parkeren

Openingstijden

Sponsors