Rondvaart

  Portaal van Vlaanderen

button scrolling

Rondvaart

Ontdek hoe verrassend anders het Kanaal van Gent naar Terneuzen eruitziet vanaf het water. Stap aan boord en ervaar de sfeer van het varen. Deze rondvaart biedt je de unieke gelegenheid om te zien, voelen, ruiken en ervaren wat er allemaal op en rondom het water gebeurt. De wind, het opspattende water en het geronk van motoren. Dat moet je (er)varen!

Tijdens deze rondvaart geniet je van een dynamisch stukje Nederland. Je komt alles te weten over het kanaal en de bedrijvigheid erlangs. Vanachter glas in de luxe binnensalon of in de zon met een frisse neus op het buitendek zie je zowel stroomop- als afwaarts een prachtig maritiem decor. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat, kom je alles te weten over de omgeving. Weten of die pet jou ook past? Vaar mee en behaal je schippersdiploma!

Duur

1,5 uur

Tarieven en Reserveren

Volwassenen: € 17,60 (incl. 5 % groepskorting)
Kinderen:€ 11,40 (incl. 5 % groepskorting) 

Natuurlijk kun je jullie bezoek aan het Portaal van Vlaanderen starten met koffie/thee met een Zeeuwse bolus. Ook een lunch is mogelijk, evenals een afsluitende borrel met bittergarnituur. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Vanaf 10 personen en meer kunt u via deze knop reserveren.

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

 

 

 

“Indrukwekkend en impressionant hoe een brug functioneert. Wij hebben genoten!”.

Informatiecentrum
bereikbaarheid
Openingstijden