Jeugd

  Portaal van Vlaanderen

button scrolling

Jeugd

Torenhoge schepen, een meters diepe sluiskelder, een fantastische uitkijkpunt en de meest imposante machines die een compleet nieuwe sluis bouwen. Op het Portaal van Vlaanderen is zoveel te zien, je komt ogen tekort! Neem eens een kijkje in onze stuurhut en kruip in de rol van kapitein!

Of behaal je sluiswachterdiploma bij het slimme sluiswachterspel. Het project Nieuwe Sluis is uniek in Nederland. Dit wordt één van de grootste sluizen ter wereld! Daarover kunnen we bijna iedere dag wel iets nieuws vertellen. De bouw is imposant, met honderdduizenden kubieke meter beton en tienduizenden tonnen staal.

Kinderen kijken met andere ogen. Wij zien ze stralen, lachen en ontdekken. De werking van de sluizen, de vele vrachten en bestemmingen van megagrote schepen en het belang van water en goede verbindingen. Leuk en leerzaam gaat hier op een unieke manier samen!

Jongeren zijn daarom van harte welkom op het Portaal. We organiseren kinderfeestjes, maar ontvangen ook scholen, zowel basisscholen als middelbare scholen. Hier leer je door te doen en te ervaren.

Duur


Afhankelijk van de samenstelling van dit arrangement.

Tarieven en reserveren

We stellen dit arrangement graag op maat voor je samen.
Wil je boeken? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@portaalvanvlaanderen.nl. 

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

Word
Maritieme
Vriend

Draagt u het Portaal van Vlaanderen een warm hart toe
en wilt u dat het op dezelfde manier kan blijven bestaan
in de toekomst? Laten we dan (maritieme) vrienden worden!

Informatiecentrum
bereikbaarheid
Openingstijden

Sponsors