Filmalbum

Filmalbum Portaal van Vlaanderen.

 

Op donderdag 4 oktober 2012 zond de Oost-Vlaamse regionale zender AVS de volgende aflevering van HavenTV Gent uit. In deze aflevering gaat reporter Elke op bezoek bij het Portaal van Vlaanderen in het Nederlandse Terneuzen waar ze meer te weten wil komen over het belang van het sluizencomplex en de nieuwe zeesluis in 2020. Klik hier om de film te bekijken.

 

April 2012. Een impressie van het Portaal van Vlaanderen,  Klik hier om de film te bekijken.

 

September 2010. Rondvaart over het kanaal van Gent naar Terneuzen en rondleiding in het infocentrum van het Portaal van Vlaanderen. Klik hier om de film te bekijken.

 

Mei 2011. Bezoek aan Portaal van Vlaanderen van de Nautilusgroep van LeerTij. Klik hier om de film te bekijken.

 

Juni 2011. Bezoek aan Portaal van Vlaanderen (Terneuzen) van onze Nautilusgroep. Klik hier om de film te bekijken.

 

April 2014. Een Belgische groep bezoekt het Portaal van Vlaanderen. Klik hier om de film te bekijken.

 

Maart 2015. Bezoek van De Rede aan het sluizencomplex van Terneuzen: Het Portaal van Vlaanderen. Klik hier om de film te bekijken.

 

Augustus 2010. Open dag Haven Terneuzen Zeelandfilm Bie Muusze Edwin Kentie Portaal van Vlaanderen Zeeland Seaport Kanaalzone Impressie Havendagen. Klik hier om de film te bekijken.

 

Juni 2015. Project Nieuwe Sluis Terneuzen. Het projectteam Nieuwe Sluis Terneuzen van de Vlaams-Nederlandse Schelde Commissie is druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe, grote sluis in het huidige sluizencomplex in Terneuzen. Deze corporate film vertelt meer over dit project. Klik hier om de film te bekijken.

 

Juni 2015. Een versnelde weergave van een groot schip dat door de Nieuwe Sluis vaart. Klik hier om de film te bekijken.Realisatie: TiDi Graphics