Canal by night

  Portaal van Vlaanderen

button scrolling

Canal by Night

Met dit smakelijke eet- en vaararrangement op het Kanaal van Gent naar Terneuzen combineer je de stoere dynamiek van het Terneuzense havengebied met de romantiek van een boottocht tijdens de gloedvolle avonduren. Ontdek hoe de activiteiten in deze maritieme wereld 24 uur per dag doorgaan en laat de ervaren gids jouw havenkennis bijspijkeren.

Deze bijzondere avond-vaartocht start om 17.00 uur of 18.15 uur bij het Portaal van Vlaanderen. Gelijktijdig met jou en je gezelschap scheept een ervaren gids in. Onderweg naar Sluiskil kom je van hem alles te weten over leven, werken en varen in de Kanaalzone. Zo passeer je de massagoedhaven, de Zevenaarhaven en kom je langs het Sluiskil-eiland. Via de Autrichehaven koerst het schip naar Sluiskil, waar in de haven de loopbrug voor je wordt neergelegd zodat je aan wal kunt.

Na deze boeiende vaartocht, ben je te gast bij restaurant Dallinga in Sluiskil. Daar geniet je van een heerlijk driegangenmenu. Ongeveer twee uur later word je opnieuw aan boord verwacht, voor de terugvaart naar het Portaal van Vlaanderen. Deze boottocht, waarbij je het kanaal opnieuw dwars oversteekt, duurt ongeveer 30 minuten. Je zult ontdekken hoe indrukwekkend mooi het Terneuzense havengebied vanaf het water is.

Data

De data waarop het arrangement ‘Canal by Night’ plaatsvindt, zijn de vrijdagen:

* vrijdag 12 juli 2024
* vrijdag 26 juli 2024
* vrijdag 9 augustus 2024
* vrijdag 23 augustus 2024
* Vrijdag 6 september 2024
* vrijdag 20 september 2024
* vrijdag 18 oktober 2024

Groepen van 10 en maximaal 24 personen kunnen in overleg ook andere data reserveren.

Duur

17.00 – 20.15 uur
18.15 – 21.30 uur

Tarieven en Reserveren

Het arrangement Canal by Night kost € 61,00 per persoon. Dit is inclusief de educatieve vaartocht en het driegangen diner in restaurant Dallinga en exclusief drankjes. Het diner bestaat uit soep, gekookte mosselen en koffie/thee. In overleg kan gekozen worden voor zeebaarsfilet of gegrilde rib eye met saus naar keuze.
Het arrangement gaat door bij deelname van minimaal 10 personen. Wil je boeken? Dat kan door een e-mail te sturen naar info@portaalvanvlaanderen.nl.

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatiecentrum
Parkeren
Openingstijden