Bereikbaarheid

  Bezoekers

Bereikbaarheid met de auto of bus 

Het Portaal van Vlaanderen ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Goes, Middelburg en Vlissingen en 40 minuten rijden van Gent (België). Ook vanaf de kust (Cadzand, Nieuwvliet, Groede en Breskens) is het informatiecentrum makkelijk bereikbaar op ongeveer 30 min.

Bij het informatiecentrum is voldoende parkeergelegenheid. Navigatie parkeerplaats: Kennedylaan 9, Terneuzen.

Voor bussen is er de gelegenheid om bezoekers direct bij de intree in- en uit te laten stappen. Een van onze vrijwilligers verwijst de buschauffeur naar een geschikte parkeerplaats.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer 

Op ca. 2 kilometer van het Portaal van Vlaanderen ligt het busstation Westerschelde.

Klik hier voor de beste route met het openbaar vervoer.

Parkeren

Op ongeveer 200 meter van het Portaal van Vlaanderen kun je je auto kwijt. Op het parkeerdek boven de winkels van het Kennedy Retail Park, Kennedylaan 9. Vervolgens neem je de trap of lift naar beneden en loop je links om het winkelcentrum heen. Ga de eerste straat links en loop naar de waterkant. Daar vind je de ingang van het Portaal van Vlaanderen.

Ca. 20 meter van het informatiecentrum zijn een aantal invalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeren en looproute

Minder mobiele bezoekers

Ook voor minder mobiele bezoekers is het Portaal van Vlaanderen toegankelijk. Het informatiecentrum beschikt over een aangepast toilet. 

Kom je met een rolstoel? Geef ons vooraf een seintje. Rolstoelen kunnen mee vervoerd worden in onze treinen mits deze is ingeklapt. De bezoeker kan eventueel met hulp in de trein worden geholpen. Rolstoelen kunnen mee vervoerd worden op de rondvaartboot mits de bezoeker, eventueel met hulp, zelf het opstapje kan maken op de boot. 

ONLINE
RESERVEREN

OF BEL
+31(0)115 616268

 

 

 

 

Word
Maritieme
Vriend

Draagt u het Portaal van Vlaanderen een warm hart toe
en wilt u dat het op dezelfde manier kan blijven bestaan
in de toekomst? Laten we dan (maritieme) vrienden worden!

Informatiecentrum

Parkeren

Openingstijden

Sponsors